Obavijest za kupce el. energije

Obavijest za kupce el. energije

 

Kao što smo već informirali javnost, rad naših poslovnica prilagodili smo novonastaloj epidemiološkoj situaciji izazvanoj pojavom pandemije koronavirusom.
Radno je vrijeme poslovnica svakim radnim danom od 8. 00 do 13. 00.

Molimo kupce el. energije da prilikom dolaska u poslovnicu poštuju preporuke nadležnih institucija i ustanova, da poštuju prostor socijalne udaljenosti, koriste sredstva zaštite (maske, rukavice i dr.).

Isto tako preporučujemo da tko god je u mogućnosti koristi elektroničke načine plaćanja (Internet i mobilno bankarstvo), a sve s ciljem vlastite zaštite ali i zaštite naših zaposlenika.

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar će u okviru zakonskih mogućnosti imati maksimalnu toleranciju u smislu odgode roka plaćanja za sve naše kupce koji su zbog pojave koronavirusa ostali bez posla odnosno bez redovitih primanja.

U cilju izbjegavanja kontakata i zaštite ljudi u mjesecu ožujku ove godine nećemo raditi standardna očitanja brojila izlaskom na teren, nego ćemo za kupce koji nisu u sustavu daljinskog očitanja raditi akontacijske fakture referirajući se na potrošnju el. energije za isto razdoblje iz prošlih godina.

Želimo još jednom poručiti svim našim kupcima da smo organizirani i za rad u ovoj kriznoj situaciji, i da će opskrba el. energijom svih naših kupaca na cijelom području opskrbe biti uredna, a kvarovi će se otklanjati u što je moguće kraćem roku.

  • Detalji vijesti
Napisano 26. Ožujak 2020
Kategorija Press, Priopćenja
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.