LJUDSKI POTENCIJALI

Zaposlenici JP Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar najveća su vrijednost Poduzeća i konkurentska prednost u uvjetima poslovanja na otvorenom tržištu električne energije. U svom odnosu prema zaposlenicima JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar kao poslodavac omogućava i potiče profesionalno usavršavanje zaposlenih u svrhu ostvarivanja svojih poslovnih ciljeva, kontinuirano provodi politike stipendiranja, te obuke i usavršavanja mladih kadrova. Posebno značajan naglasak stavlja se na sigurnost djelatnika i njihovu zaštitu na radu, te osiguranje adekvatnih uvjeta za rad i napredovanje.

Karijera

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar svojim uposlenicima nudi:
– timski rad u poticajnoj poslovnoj okolini
– mogućnost usavršavanja i razvoja
– mogućnost napredovanja u Poduzeću.

Stipendije

U svrhu budućeg zapošljavanja, JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar stipendira izvrsne studente koje se školuju za zvanja koja su potrebna u proizvodnji električne energije, distribuciji električne energije, opskrbi električnom energijom i trgovini električnom energijom.
Ako osoba kao pripravnik započinje karijeru u Poduzeću osigurava joj se mentorstvo i odgovarajuća obuka za stjecanje potrebnih znanja i vještina.

Kontakt

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar
Ulica Mile Budaka 106 A
88 000 Mostar, Bosna i Hercegovina

Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.