Elektroprivreda HZ Herceg Bosne organizira  konferenciju „Budućnost tržišta električne energije u BiH“

Elektroprivreda HZ Herceg Bosne organizira konferenciju „Budućnost tržišta električne energije u BiH“

Regionalna energetska konferencija „Budućnost tržišta električne energije u BiH„ održat će se u srijedu 8. lipnja 2016. godine s početkom u 11.00 sati u hotelu MEPAS u Mostaru (6. kat – dvorana QUEEN) u organizaciji JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, a uz podršku partnera Hrvatske burze električne energije d.o.o. (CROPEX-a) Zagreb i Neovisnoga operatora sustava u Bosni i Hercegovini (NOSBiH-a) Sarajevo.

Konferencija o budućnosti tržišta električne energije ima za cilj objektivno informirati javnost na temelju stručnih i zanimljivih predavanja eminentnih sudionika, te transparentno raspraviti o svim potencijalnim pitanjima iz domene tržišta i kompletnoga elektroenergetskog sektora Bosne i Hercegovine te susjedstva.

Na Konferenciji će se obraditi neke od sljedećih tema: Tržište električne energije, obnovljivi izvori i nove investicije- danas, sutra, prekosutra; Povijest, iskustva i aktivnosti vodeće burze električne energije EU; primjena tržišnih pravila u BiH od 1.1.2016. i početak balansnoga tržišta u BiH; Mogućnost JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar na otvorenom tržištu el. energije- problematika i izazovi; Otvaranje tržišta u BiH- funkcioniranje maloprodajnog tržišta u Federaciji BiH od 1.12015. godine…

Akreditacija svih sudionika je do 10.45.

 

  • Detalji vijesti
Napisano 6. June 2016
Kategorija Press, Priopćenja
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.