EPHZHB na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

EPHZHB na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Prvi dan 22. Međunarodnoga sajma gospodarstva izložbeni prostor JP „Elektroprivreda HZ HB“ d.d. Mostar posjetilo je visoko izaslanstvo najuglednijih gostiju mostarskoga Sajma čiji je zemlja-partner ove godine Republika Kina.

Štand EPHZHB-a posjetilio je visoko izaslanstvo na čelu s predsjednikom HNS-a BiH akademikom Draganom Čovićem. S generalnim direktorom mr.sc. Marinkom Giljom i ostalim članovima Uprave pozdravili su se predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsjedatelj BiH Milorad Dodik, predstavnik NR Kine Jang Chenfeng, te brojni drugi posjetitelji izložbenoga prostora EPHZHB-a.

Mnogobrojnim poslovnim partnerima i gospodarstvenicima iz Hrvatske, Srbije, Kine i drugih zemalja poslovanje EPHZHB-a je od velikoga interesa.

Teme razgovora odnosile su se na buduće poslovanje poduzeća s posebnim osvrtom na izgradnju objekata iz obnovljivih izvora energije.

Otvoreno tržište električne energije i njegov utjecaj na poslovanje EPHZHB-a, također je bila tema razgovora s međunarodnim i domaćim dužnosnicima.

 

  • Detalji vijesti
Napisano 10. Travanj 2019
Kategorija Novosti, Press
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.