In memoriam prof.dr.sc. Slavko Krajcara

In memoriam prof.dr.sc. Slavko Krajcara

Dana 18. lipnja 2021. godine napustio nas je naš dragi prijatelj i suradnik, professor emeritus na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, istaknuti znanstvenik i stručnjak u području elektrotehnike i računarstva, prof.dr.sc. Slavko Krajcar.

 

Profesor Krajcar bio je istinski vizionar, iznimno aktivan i nepresušan izvor energije, iskustva, te nadasve stručnosti i znanja koje je nesebično usmjeravao ka obrazovanju, odgoju i razvoju brojnih generacija inženjera elektrotehnike, od kojih su mnogi danas naši djelatnici.

 

Njegov izniman doprinos i entuzijazam koji je iskazao kroz sudjelovanje na stručnim skupovima, edukacijama i konferencijama, na koje se vrlo rado odazivao, potaknuo je brojne pozitivne pomake na području elektrotehnike u regiji. Zahvalni smo mu na sudjelovanju na Regionalnim energetskim konferencijama JP Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar i svesrdnoj i iskrenoj potpori koju je iskazao za ovaj projekt.

 

Uprava i djelatnici JP Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar, obitelji prof.dr.sc. Slavka Krajcara, njegovim prijateljima, suradnicima i kolegama izražavaju iskrenu sućut. Počivao u miru.

  • Detalji vijesti
Napisano 19. Lipanj 2021
Kategorija Press, Priopćenja
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.