Na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru tradicionalno EPHZHB

Na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru tradicionalno EPHZHB

23. Međunarodni sajma gospodarstva u Mostaru održao se 5. do 9. travnja 2022., a izložbeni prostor JP „Elektroprivreda HZ HB“ d.d. Mostar posjetilo je visoko izaslanstvo najuglednijih gostiju mostarskoga Sajma čiji je zemlja-partner ove godine bila Mađarska.

Brojna izaslanstva posjetila su izložbeni prostor EPHZHB-a koje je uz srdačnu dobrodošlicu zajedno s članovima Uprave primila rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija, Marija Buntić. Uz predsjedavajućega Doma naroda i člana predsjedništva HNS-a dr. Dragana Čović EPHZHB na mostarskom Sajmu posjetili su predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, zamjenica predsjedavajućega Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto te brojni drugi posjetitelji i gosti. Teme razgovora odnosile su se na trenutačno i buduće poslovanje poduzeća s posebnim osvrtom na izgradnju objekata iz obnovljivih izvora energije i nove projekte.

U sklopu Sajama održana je Prva zajedničku konferenciju Foruma komora Jadransko-jonske makroregije i Dunavskoga poslovnog foruma u organizaciji Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine. Konferencija je održana pod naslovom „Društveni izazovi europskih makroregija“, a kroz četiri okrugla stola eminentni stručnjaci i gosti iz mnogih zemalja govorili o energetici, transportu i turizmu.

 

  • Detalji vijesti
Napisano 13. Travanj 2022
Kategorija Press, Priopćenja
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.