OBAVIJEST ZA KUPCE

OBAVIJEST ZA KUPCE

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar informira svoje kupce da je FERK dana 24. studenoga 2015. godine dao suglasnost na prijedlog cijena usluga javnoga opskrbljivača za pružanje univerzalne usluge JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar za 2016. godinu.

Nakon što je JP Elektroprivreda HZ HB d.d. u propisanom roku dostavila prijedlog cijena, FERK je iste analizirao te utvrdio kako je prijedlog urađen sukladno Metodologiji za utvrđivanje cijena usluge javnog opskrbljivača za pružanje univerzalne usluge u Federaciji BiH.

Cijena usluge javnoga opskrbljivača za pružanje univerzalne usluge JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar za kupce unutar kategorije potrošnje Kućanstvo se ne mijenja.

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, vodeći računa o potrebama svojih kupaca a osobito o potrebi poticanja poduzetništva i imajući u vidu naslijeđene unakrsne subvencije između kategorija i grupa potrošnje koje nisu ukinute u prijelaznom razdoblju, izvršila je smanjenje cijene za kupce iz kategorije Ostala potrošnja u prosjeku za 5 %.

Nove cijene usluge javnoga opskrbljivača primjenjuju se od 1. siječnja 2016. godine.
Više informacija kupci mogu naći na našoj mrežnoj stranici: www.ephzhb.ba.

scan0001

  • Detalji vijesti
Napisano 27. November 2015
Kategorija Press, Priopćenja
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.