Otvorena nova zgrada Poslovnice Elektro Drvar

Otvorena nova zgrada Poslovnice Elektro Drvar

Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda Dragan Čović i generalni direktor JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar Marinko Gilja otvorili su svečano 9. lipnja 2017. godine novu zgradu Poslovnice Elektro Drvar uz nazočnost izvršnoga direktora za Distribuciju električne energije Ilije Bakalara, rukovoditelja Pogona Livno Josipa Čelara, rukovoditelja Poslovnice Elektro Drvar Stjepe Vukančića i mnogih drugih radnika i gostiju iz društveno-političkoga života općine Drvar.

Na prigodnoj svečanosti generalni direktor Elektroprivrede HZHB istaknuo je nastavak ulaganja u sve segmente djelovanja poduzeća na distribucijskom i opskrbnom području Pogona Livno, pri tome nikako ne zapostavljajući osiguranje kvalitetnijih uvjeta rada uposlenicima i pružanje usluga kupcima električne energije kojih u toj općini ima oko 5.000.

„U novoizgrađenu zgradu Poslovnice uložilo je oko 700.000 KM. Stara je zgrada bila neuvjetna za normalno poslovanje što pokazuje i naše dugogodišnje zalaganje da se u Drvaru napravi nova zgrada za poslove distribucijske električne energije.“, istaknuo je generalni direktor EPHZHB-a i dodao da EPHZHB intenzivno ulaže se u Herceg-bosansku županiju posebice kada su u pitanju proizvodni objekti najavivši montažu prvih vjetroagregata VE Mesihovina već u kolovozu, a njezino puštanje u pogon krajem ove godine.

Predsjednik Dragan Čović čestitao je radnicima i upravi na pozitivnom poslovnom primjeru i budućim elektroenergetskim projektima na kojima radi EPHZHB u Herceg-bosanskoj županiji. Izrazio je zadovoljstvo što se baš u Drvaru izgradio jedan takav objekt.

Nova zgrada Poslovnice zamijenila je staru zgradu iz 50-ih godina prošloga stoljeća u samom središtu grada, koja će nakon renoviranja koristi za potrebe Opskrbe električnom energijom.

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar 13 godina radila je na pripremi dokumentacije za izgradnju toga novoga objekta (suglasnosti, lokacijske dozvole, građevinske dozvole). Nova poslovna zgrada u Elektro Drvar ima otvoreni skladišni prostor, radionicu, veliku garažu i uredske prostore potrebne za poslovni kapacitet jedne srednje poslovnice. Radove na zgradi je izvelo poduzeće „Amitea“ d.o.o. iz Mostara.

Na svečanom otvaranju zgradu i radnike blagoslovio je drvarski župnik don Davor Klečina.

 

  • Detalji vijesti
Napisano 12. June 2017
Kategorija Press, Priopćenja
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.