Radni posjet Središnjoj Bosni

Radni posjet Središnjoj Bosni

U svom radnom posjetu Središnjoj Bosni, koji je upriličen 28. svibnja 2019., generalni direktor EPHZHB-a mr. sc. Marinko Gilja sa suradnicima između ostaloga posjetio je Distribucijsko područje i Opskrbno područje „Centar“.

Rukovoditelji nadležnih područja upoznali su članove Uprave s poslovanjem u ovom središnjem dijelu EPHZHB-a.

Posebno je istaknuto proširenje i rekonstrukcija transformatorske stanice 35/10(20) kV, RTS „Divičani“ u Poslovnici Elektro Jajce čija je vrijednost oko 1 milijun KM. Nastavljaju se aktivnosti

na izgradnji novoga dalekovoda 35 kV Kiseljak-Kreševo i rekonstrukcije transformatorske stanice 35/10(20) kV Kreševo u iznosu od 1,5 milijun KM. Kako je istaknuto na sastanku, u tijeku su

pripremne aktivnosti za izgradnju i izgradnja SN kabelskoga vodova za napajanje prostora općine Usora i svođenje istih u 110/x/x kV „Jelah“ u vrijednosti od oko 800 000 KM.

 

Istog dana održana je i sjednica Nadzornoga odbora u Vitezu, nakon koje se generalni direktor susreo s predsjednikom Federacije BiH Marinkom Čavarom i predstavnicima lokalne zajednice. Tema toga susreta bila je nastavak uspješene suradnje EPHZHB-a s lokalnom zajednicom u cilju što kvalitetnije distribucije opskrbe naših korisnika na tom području.

 

 

 

  • Detalji vijesti
Napisano 30. May 2019
Kategorija Press, Priopćenja
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.