Reagiranja iz Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar

Reagiranja iz Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar

Pojedini mediji smišljeno i kontinuirano grubo obmanjuju javnost, zlonamjernim pisanjem i plasiranjem podataka u krivome kontekstu.
JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar je profitabilno javno poduzeće koje proizvodi, distribuira i prodaje električnu energiju a ne „ živi na račun poreznih obveznika „ kako to neki sarajevski mediji smišljeno pišu.
Rad EPHZHB-a je javan i transparentan, a temelji se na zakonima, internim aktima i Planu poslovanja koji usvaja Nadzorni odbor i Skupština Društva.
Sve nabave, o kojima je ovaj put riječ, sastavni su dio Plana poslovanja te su provedene sukladno Zakonu.
Puno važnije od onoga što pišu pojedini mediji nam je pozitivno posljednje revizorsko izvješće i poslovni rezultati koje postižemo.
Iako je iza nas najlošija hidrološka godina od kada postojimo, zahvaljujući mjerama štednje koje Uprava kontinuirana poduzima, JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar je stabilno poduzeće koje i u najlošijoj hidrološkoj situaciji posluje pozitivno. I unatoč svemu u prvome kvartalu tekuće godine puštamo u rad VE Mesihovina koja je prva vjetroelektrana u Bosni i Hercegovini vrijedna 82 mil. EUR-a.

  • Detalji vijesti
Napisano 12. Veljača 2018
Kategorija Press, Priopćenja
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.