Reagiranje na obmane o zapošljavanju u EPHZHB

Reagiranje na obmane o zapošljavanju u EPHZHB

Zbog plasiranja informacija u krivom kontekstu o zapošljavanju u JP Elektroprivredi Hrvatske Zajednice d.d. Mostar, u nekim lokalnim medijima , a s ciljem istinitog i objektivnog informiranja javnosti, ovom prilikom informiramo javnost da je najveći broj, preko 90 %, radnika primljen u 2017. godini odradio pripravnički staž u JP EP HZ HB d.d. Mostar, te su uspješno osposobljeni za poslove na koje su primljeni.
Svi navedeni primljeni su , nakon provedenih procedura, temeljem raspisanog javnog natječaja za prijem pripravnika, objavljenog u dnevnoj tiskovini i na web stranici Društva, sukladno Zakonu o radu , internim aktima Društva i Planu poslovanja ,u čijem sastavu je i plan kadrova, koji je usvajanjem od strane Skupštine Društva obvezujući za Upravu Društva.
Nisu nam jasne namjere pojedinih medija koji o zapošljavanju u našem poduzeću pišu u kontekstu kao da dajemo otkaze a ne zapošljavamo mlade obrazovane ljude , čime im osiguravamo ostanak i opstanak u Bosni i Hercegovini.
Ovakvom grubom obmanom javnosti želi se unijeti nemir i destabilizirati stanje na području gdje djeluje Elektroprivreda Hrvatske Zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar.
Svi procesi u Poduzeću odvijaju se sukladno Planu poslovanja, kako proizvodnja električne energije, distribucije, opskrba, tako i zapošljavanja i odlasci u mirovinu.
I ovom prilikom ističemo zadovoljstvo što zapošljavamo mlade obrazovane ljude, najvećim djelom mlade inženjere, i time im kao što smo već rekli osiguravamo ostanak i opstanak u Bosni i Hercegovini što očigledno nekome ne odgovara.

  • Detalji vijesti
Napisano 20. Srpanj 2017
Kategorija Press, Priopćenja
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.