SVEČANOST U POVODU 24. OBJETNICE ELEKTROPRIVREDE HZ HB

SVEČANOST U POVODU 24. OBJETNICE ELEKTROPRIVREDE HZ HB

U povodu 17. studenoga kada se obilježava Dan JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar održana je svečanost u hotelu Mepas u Mostaru. Mnogobrojnim gostima iz političkoga, društvenog, crkvenog i poslovnog života obratili su se hrvatski član Predsjedništva BiH prof.dr.sc. Dragan Čović i generalni direktor JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar mr.sc. Marinko Gilja.

Svake godine s velikim poštovanjem obilježavamo 17. studeni kao sjećanje na ne tako davnu 1992. godinu koja je ostavila pečat na buduće temelje ovoga poduzeća. Svih tih godina do danas JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar ide u korak s regionalnim i europskim poslovno-tržišnim izazovima. U svakom vremenu pokazala se spremnom biti pokretač razvitka i rasta gospodarstva i životnoga standarda društva u cjelini.

Ovu je godinu, istaknuo je generalni direktor, Elektroprivreda svoje aktivnosti usmjerila na izgradnju VE Mesihovina tako da se završetak cijeloga projekta očekuje 2018. godine.

U svom obraćanju prof.dr.sc. Dragan Čović uz čestitke koje je uputio generalnom direktoru, Upravi i djelatnicima u povodu 24. obljetnice istaknuo je da je upravo uravnoteženi razvoj BiH takav zahvaljujući sustavima kao što je Elektroprivreda kao i onima koji su izravno i neizravno povezani s ovim poduzećem.

  • Detalji vijesti
Napisano 18. November 2016
Kategorija Press, Priopćenja
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.