Uprava EPHZHB-a u radnom posjetu  CHE Čapljina

Uprava EPHZHB-a u radnom posjetu CHE Čapljina

Generalni direktor mr.sc. Marinko Gilja s ostalim članovima Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar posjetio je jučer CHE Čapljinu, gdje je održan sastanak s rukovoditeljem CHE Čapljina, rukovoditeljima opskrbnih i distribucijskih jedinica Čapljina, Stolac, Ravno i Neum, te načelnicima tih općina.

 

Nakon posjeta prostorija i strojarnice hidroelektrane u Svitavi na radnom dijelu posjeta bilo je riječi o trenutačnom poslovanju poslovnica EPHZHB-a kao i o suradnji s lokalnom zajednicom i mogućnosti njezina poboljšanja. Stav predstavnika općinskih vlasti bio je da je suradnja s Upravom Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar korektna te da ubuduće svakako ima dosta prostora za suradnju.

 

Na sastanku je naglašen važnost HE Čapljina za proizvodnju el. energije Elektroprivrede HZ HB, ali i za lokalnu zajednicu, budući da su nakon njezina puštanja u pogon, poplave u Popovom polju znatno smanjene, dok su vode rijeke Trebišnjice ostale na površini u izgrađenom kanalu dugom 65 km

 

Ovo je jedan u nizu radnih posjeta Uprave radnim jedinicama i poslovnicama na području onih općina u kojima JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar djeluje.

  • Detalji vijesti
Napisano 29. Rujan 2016
Kategorija Press, Priopćenja
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.