Velika posjećenost izložbenoga prostora EPHZHB-a na Sajmu

Velika posjećenost izložbenoga prostora EPHZHB-a na Sajmu

Nazočnost JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar na ovogodišnjem mostarskom Sajmu izazvala je veliko zanimanje sudionka i gostiju Sajma i posjećenost je bila iznad svih očekivanja.

Mnogi poslovni partneri uključujući i velike kupce električne energije zanimali su se za poslovanje našega poduzeća. Poseban interes bio je, uz novootvorenu VE Mesihovina, i za nove proizvodne projekte iz obnovljivih izvora. Posjetitelje su zanimale intenzivne pripreme izgradnje CHE Vrilo snage 66 MW čija je vrijednosti oko 90 milijuna KM, ali i ostale planirane vjetroelektrane: VE Velika Vlajna, VE Poklečani i VE Borova glava.

Razvoj distribucijske mreže i opskrbe, te širenje poslovanja i povećanje konkurentnosti na tržištu BiH i elektroenergetskome tržištu jugoistočne Europe zanimale su mnogobrojne posjetitelje našega štanda među kojima su do sada bili: član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda dr. Dragana Čović, premijer Vlade FBiH Fadil Novalić, predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, zamjenica predsjedavajućega Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, Darinko Bago predsjednik najveće hrvatske industrijske tvrtke Končar Elektroindustrija kao i i mnogi drugi državni i federalni dužnosnici.

Zanimljivi nismo bili samo zainteresiranim za električnu energiju. Sportski kolektivi i drugi subjekti koje pomažemo i sponzoriramo, posjetili su nas na Sajmu, a jučerašnji dan za posjet EPHZHB-u na Sajmu iskoristili su svi članovi KK Zrinjskoga.

  • Detalji vijesti
Napisano 13. Travanj 2018
Kategorija Press, Priopćenja
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.