Veliko zanimanje za EPHZHB na ENERGI 2018.

Veliko zanimanje za EPHZHB na ENERGI 2018.

I treći je dan Energe 2018. u Sarajevu potvrdio veliko zanimanje posjetitelja za Elektroprivredu HZ HB. Potencijali poslovni partneri iz mnogih svjetskih kompanija iskazali su želju za poslovnom suradnjom i mogućem predstavljanju svojih projekata u EPHZHB-u.

Dogovorene su već sljedeći tjedan prezentacije tih projekata u sjedištu Elektroprivrede. Među mnogim zainteresiranim kompanijama i institucijama, EPHZHB će ugostiti: NEXT CEVRE, Kanadsko veleposlanostvo u BiH, NOVOTEX d.o.o., KICROHES AR-GE ENERGY, INCO ENGINNERINGS S.R.O., RECCO GROUP.

Uz mnoge posjetitelje koji dolaze iz energetskoga sektora štand EPHZHB-a posjetili su i mnogi iz političkoga života Bosne i Hercegovine kao što su: predsjedateljica Doma naroda PF BiH gđa. Lidija Bradara, Klub HDZ BiH – HNS u Zastupničkome domu PF BiH na čelu s predsjednikom Josom Bagarićem, Mirko Šarović ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u VM BiH.

Energa 2018. potvrdila je svoju važnost kao događaj godine u regiji, a ove godine s posebnim naglaskom na teme iz područja obnovljivih izvora energije.

  • Detalji vijesti
Napisano 21. June 2018
Kategorija Press, Priopćenja
Tagovi
Copyright © 2013 Elektroprivreda HZHB Mostar. Sva prava zadržana. Web development Vlado Petrović dipl.ing. rac.